Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Polita de asigurare a locuintei Pad Plus editie Lider
20 €
Brand
Astra
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noua polita Pad Plus Lider include acoperirile deja consacrate din gama PAD PLUS (FLEXA, Calamitati, Avarii apa, Furt/talharie/vandalism) plus o componenta de asigurare de Accidente pentru persoanele care locuiesc/gospodaresc impreuna, in locuinta asigurata. Componenta de accidente include riscurile de deces si invaliditate permanenta din accident, pentru o suma asigurata de 250 EUR/persoana si 1.000 EUR in agregat anual.

Pad Plus Lider este singura polita din piata romaneasca care ofera acoperirile clasice inclusiv componenta de accidente la acelasi cost.

Riscuri suplimentare extinse fara costuri suplimentare : incendiu, trasnet, explozie, cadere de corpuri, izbire de catre vechicule, fenomene atmosferice (inclusive grindina). greutatea zapezii, avalansa, apa de conducta, furt (inclusive acte de vandalism produse cu ocazia furtului)

BONUSURI:

10% din suma asigurata ca si asigurare pentru continut (obiecte din locuinta asigurata).Ex: pentru suma asigurata 50 000 aveti inclusa asigurare de bunuri din locuinta in valoare de 5000 E

Componenta de accidente include riscurile de deces si invaliditate permanenta din accident, pentru o suma asigurata 250 EUR/persoana si 1.000 EUR in agregat anual.Prin achizitionarea politei, veti evita sanctiunile induse de neachizitionarea sa.
Din Gura in Gura