Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Polita de asigurare a locuintei Pad Plus Bonus
20 €
Brand
Astra
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Polita de asigurare Pad Plus Bonus oferta acoperire pentru riscurile impuse prin legea privind asigurarea obligatorie a locuintei.

Suplimentar, fara o majorare a primei de asigurare, se acorda despagubiri si pentru incendiu, trasnet, explozie, cadere de corpuri, fenomene atmosferice (furtuna, grindina, ploaie torentiala, tornada, tromba de aer, vijelie, uragan), izbire de catre vehicule, greutatea stratului de zapada/gheata, avalansa, apa de conducta, furt. Sunt incluse in asigurare si bunurile tip "continut", pentru toate riscurile mentionate mai sus.

Asigurarea locuintei PAD PLUS BONUS prezinta, printre altele, doua mari avantaje:

- functioneaza in baza principiului "despagubire in prim risc", ceea ce protejeaza Asiguratul impotriva despagubirilor sub valoarea daunei (nu se va acorda, totusi, o despagubire mai mare decat suma asigurata);
- acopera si daunele cauzate de riscul de apa de conducta (apa de la vecini/spargerea conductelor proprii), risc de care se tem, indreptatit, persoanele ce locuiesc in apartamente la bloc.
Mai trebuie spus ca polita nu are fransize si acopera inclusiv cheltuielile pentru pompieri si demolarea/demontarea/mutarea bunurilor ca urmare a iminentei produceri a unui risc asigurat.

Riscuri suplimentare extinse fara costuri suplimentare : incendiu, trasnet, explozie, cadere de corpuri, izbire de catre vechicule, fenomene atmosferice (inclusive grindina). greutatea zapezii, avalansa, apa de conducta, furt (inclusive acte de vandalism produse cu ocazia furtului)

BONUSURI:

- 10% din suma asigurata ca si asigurare pentru continut (obiecte din locuinta asigurata).Ex: pentru suma asigurata 50 000 aveti inclusa asigurare de bunuri din locuinta in valoare de 5000 E

- Asigurare fata de terti
Din Gura in Gura